Blog

In De Zandbak, Weblog

Nieuw Artikel “In De Zandbak”

Spirituele Regeltjes: “Er zijn veel ‘regeltjes’ binnen het rijk van de moderne spiritualiteit. Zo moet je alles loslaten, egoloos zijn en vooral niet oordelen, niet kwaad worden of ergens een hekel aan hebben, want dat is een duidelijk teken dat je nog niet ‘verlicht’ bent, en daarnaast moet je ook nog alles en iedereen vergeven… Lees verder Nieuw Artikel “In De Zandbak”

In De Zandbak, Teksten, Weblog

Nieuw Artikel “In De Zandbak”

Wat Levert Het Op?: “Het ‘ding’ waar elke zoeker naar ‘spirituele’ verlichting — of ontwaken uit de Droomstaat — tegenaan loopt, is het onontkoombare feit dat elke ervaring altijd alleen maar ervaren wordt door Egozelf in dat lichaam en dat er zonder Egozelf geen lichaam en geen ervaren mogelijk is. Simpel en bot gezegd, is… Lees verder Nieuw Artikel “In De Zandbak”

In De Zandbak, Teksten, Weblog

Nieuw Artikel “In De Zandbak”

Lariekoek!: “Is het ene beter dan het andere? Bijvoorbeeld, is het beter om een ‘spiritueel volwassene’ te zijn dan om een ‘spiritueel kind’ te zijn? Is het beter om ‘ontwaakt’ te zijn dan om een ‘spiritueel volwassene’ te zijn? Ben je werkelijk ‘beter’ en ‘verder’ wanneer je inziet dat er geen wereld is en dat… Lees verder Nieuw Artikel “In De Zandbak”